VALOA ELÄMÄÄN, OSA 3: KODINVALAISIMET.FI JA KEITTIÖN UUDET VALAISIMET

Alkuun pahoittelut tämän postauksen venymisen kanssa! Uusien valaisimien polttimoiden kanssa kesti oletettua kauemmin. Mutta nyt on polttimotkin paikallaan ja päästään tämän päivän aiheeseen.

Kodinvalaisimet.fi on laajan valikoiman omaava valaisinliike Helsingissä. Liikkeellä on myös kattava valikoima valaisimia verkkokaupassa.

Tuotemerkkejä on monia tunnettuja, kuten Aneta, Belid, e.lite, Mantra sekä Sessak. Valaisimien hintahaitari on laaja, joten kaikenkokoisille kukkaroille löytyy jotakin. Huomioni kiinnittyi erityisesti yrityksen kattovalaisimiin. Ne ovat älyttömän mielenkiintoisia ja näyttäviä, kuin taideteoksia. Kokosin kollaasin muutaman ihanuuden.

Valikoimassa on tietenkin myös muita valaisimia niin sisä- kuin ulkovalaisuun. Käykäähän katsomassa runsasta valikoimaa paremmin TÄSTÄ.

1

1. AUTOGRAF Riippuvalaisin, väri: musta/messinki, hinta: 228,00 €

2. Belid VALENCIA Riippuvalaisin, väri: hiekka, hinta: 196,00 €

3. FocusLight KARSTEN, väri: antiikin harmaa, hinta 86,00 €

4. Livia K1641-1M, väri: mattamusta, hinta: 127,40 €

5. Herstal DAWN Riippuvalaisin,väri: antrasiitti, hinta: 149,00 €

6. Herstal MOTOWN Riippuvalaisin, väri: kromi, hinta: 129,00 €

Valaisinliike palvelee osoitteessa Hämeentie 109, 00560 Helsinki, arkisin klo 12.00 – 20.00 sekä lauantaisin klo 12.00 – 16.00.

6

Myös minulle kotiutui, jo kollaasissakin näkyneet FocusLightin Karsten valaisimet.

1 24Keittiö koki valaistusmuutoksia samalla kuin olohuonekin. Keittiö on vain odotellut omalta osaltaan oikeanlaisia valaisimia hieman pidempään. Vihdoin ne kuitenkin löytyivät kyseessä olevan liikkeen verkkokaupasta.

3Valaisimen halkaisija on 36 cm. Valaisin on antiikin harmaa väriltään ja industrial-henkinen.

9

7Harmaat valaisimet tuovat kivasti kontrastia vaaleaan keittiöön ja yhdistyy sulavasti asunnon muiden harmaiden elementtien kanssa. Saarekkeelle sopisi täydellisesti jakkarat, joissa on harmaat tai mustat jalat ja puinen istuinosa. Vinkatkaa, jos tiedätte tämänkaltaisten jakkaroiden olemassaolosta! 🙂

10Jos puhutaan vielä tarkemmin valaisimissa olevista polttimoista, niin ne ovat Mantran led-polttimot. Värisävy on kylmä päivänvalo, 5000 K. Väri on todella puhdas ja kirkas. Watteja on 10 ja lumeneita 820.

11

P.S. Valoa elämään-postaussarja jatkuu vielä myöhemmin syksyllä, toivottavasti siis valaistusasiat kiinnostavat! Ja muistakaa, toiveita saa ja pitää esittää! 🙂

 | Yhteistyössä Kodinvalaisimet.fi |

Katso myös