UUDISTUNUT VEKE JA AVAJAISET

Veke.fi on kokenut suuren ja kokonaisvaltaisen brändiuudistuksen nimeä myöden. Kotisivut ja verkkokauppa ovat uudistuneet entistä monipuolisemmaksi sekä kuluttajan tarpeet paremmin huomioon ottaen.

Veken uuden myymälän avajaisia vietettiin viikko sitten maanantaina. Kävijöitä oli todella paljon ja saimme positiivista palautetta myymälän avaruudesta, valoisuudesta ja väljyydestä. Oli kahvia ja kotitekoista pullaa, josta myös sateli kiitosta. Kodinomainem tunnelma välittyi siis myös niiltä osin.

Ohessa kuvasatoa uudesta myymälästä:

Myymälä pieneni paljon entisestään, mutta saimme kaikki selkeästi esille ja valikoiman monipuolisuus välittyy silti hyvin. Kaikki on vielä uutta ja ihmeellistä, osa tuotteista hakee vielä paikkaansa ja valikoima ja mallihuoneetkin täydentyvät tuotteiden osalta,  mutta silti, eikös näytäkin todella hyvältä? 🙂 Tästä on hyvä jatkaa.

Veken sivuilla on myös blogi, joka päivittyy kerran viikossa. Blogista löydät ajankohtaisia asioita sisustuksesta, trendeistä, uutuuksista ja paljon muusta. Tällä hetkellä korjailemme siellä vielä teknisiä ongelmia, mutta toivon mukaan asia on pian kunnossa.

Meidät löydät sosiaalisesta mediasta niin Facebookista, Instagramista kuin Pinterestistäkin, kannattaa seurailla. Ja huomatkaa myös kaikki huikeat tarjoukset, kisat ja arvonnat! 🙂

Katso myös

2 kommenttia

 1. katja
  10.10.2017 at 21:14 Vastaa

  Mielestäni nuo mallihuoneet näyttää hyvältä ja valaisimet ovat kivasti esillä.
  Voi kun joskus pääsisi ihan paikanpäälle, sitä odotellessa pitää tyytyä nettiversioon..
  Blogi kuulostaa hyvälle 🙂

  • jenni
   13.10.2017 at 10:40 Vastaa

   Kiitos, kiva kuulla! 🙂 Onhan livenä tietenkin aina mukavampi nähdä huonekaluja ja koko kokonaisuus, toivottavasti joskus pääset käymään 🙂