TOIVEPOSTAUS: MAKUUHUONEEN MUUTOKSET VUOSIEN VARRELLA

Nyt vuorossa makuuhuoneen muutokset. Makuuhuonetta olen kuvannut melko vähän ja sisustus ei ole niin monesti muuttunut, kuin olohuone-ruokailutila. Mutta onhan makuuhuonekin kokenut muutamia muutoksia, joilla on menty paljon parempaan suuntaan.Vasemmalla puolella ensimmäinen makkarin sisustus. Kuin kermakakku koristeellisen tapetin ja värin myötä. Melko romanttinen meininki kokonaisuudessaan. Oikean puoleisessa kuvassa tehosteena hieman turkoosia, joka kivasti raikastaa. Yöpöytien taakse on tullut peilit.Sisustus muutoin sama, mutta harmaaraidalliset koristetyynyt hieman ryhdittävät sisustusta.Suuri harppaus uuteen! Tässä välissä on varmasti ollut joitakin vaiheita, mistä ei ole kuvia.

Makuuhuoneen päätyseinän tapetti vaihdettiin. uusi tapetti Tapettitaivaan Black and White Wallpaper BW28703. Lisäksi tein uuden sängynpäädyn. Sain valkoisesta sängynpäädystä ostokyselyn, jonka vuoksi myin vanhan. Valkoinen pääty ei olisi kyllä uuteen sisustukseen sopinutkaan.

Yöpöydät vaihtuivat mustiin, matot ja päiväpeite vaihdettiin. Ostin myös toisen Bourgien. Valaisimien taakse hankin pyöreät peilit Cobellosta. Olohuoneen valaisin siirtyi makuuhuoneeseen.

Vanha päiväpeitto oli ryppyläjä ja hieman väärän värinen. Ostin Ellokselta uuden päiväpeitteen. Taitaa olla yhtä ohut kuin aiempi, mutta tikkaus on pienempi ja väri todella miellyttävä. Olohuoneen verhot siirtyivät makkariin ja ne mätsäävätkin hyvin uuden päiväpeitteen kanssa. Itse tehty rahi siirtyi varastoon ja ilme keventyi paljon.

Halusin päästä makuuhuoneen pienistä matoista eroon ja hankkia tilaan suuren maton, joka kokoaa makuuhuoneen kalusteet ehyemmäksi kokonaisuudeksi. Kyseessä on Mattokympistä ostettu matto, mutta meiltä saa näitä myös nykyään! Kyseessä siis Royal Palace viskoosimatto. Tällä on kokoa 195cm x 300cm.

Tältä makuuhuoneessa näyttää just nyt:

Tältä makuuhuoneessa tosiaan näyttää juuri nyt. Pitkälti samanlainen, kuin edellinenkin sisustus, muutama koristetyyny on vaihtunut. Laitoin pitkästä aikaa Linumin harmaat ja siniset tyynynpäälliset. Siniset seikkailevat olkkarin ja makkarin välillä ja kohta varmaankin myös terassin välillä. Yöpöydän korit siirtyivät muualle parempaan käyttötarkoitukseen.

Mies sai tahtonsa läpi ja vaaterekki siirtyi makuuhuoneeseen. Vaaterekki oli aiemmin tuulikaapissa, voit lukea sieltä tästä. Makuuhuoneen liukuovikaapistossa on melko vähän tankotilaa, joten hän saa rekille kivasti kauluspaitojaan esille. Onneksi paitojen värisävyt sopivat hyvin sisustukseen. 😉

Itse tehty peti on ollut kovalla käytöllä, Maxi nukkuu siinä päikkäreitä ja öitäkin. Pojilla on maanantaina onneksi trimmi, aika karvakasoja ovat taas! Kesälaitumia ja -turkkia siis odotellessa!

Katso myös

4 kommenttia

 1. Jemppu:)
  15.5.2017 at 08:47 Vastaa

  Toi vaaterekki sopii tosi hyvin makkariin 🙂 on tosi kaunis rekki muuten!! Jos keksin mihin meille mahtuu, niin täytyy myös hommata 😀 hyvä että terokin sai sisutusasioissa tahtonsa läpi 😉

  • jenni
   15.5.2017 at 09:53 Vastaa

   Kiitos, kiva kuulla! 🙂 Alkuun vähän kriiseilin, että sopiiko.. Mutta kiva tosiaan, että Terokin saa jotain päättää (:D) ja onhan toi parempi paikka kuin se tuulikaappi. 🙂

 2. Niinu
  24.5.2017 at 13:04 Vastaa

  Teijän makkari on tällä hetkellä kyllä niin ihanan tunnelmallinen ja tyylikäs. Miksei ole kuvaa siitä vaiheesta, kun tapetit oli pois ja vähän sisustettu seinää uudelleen?! 😀

  • jenni
   26.5.2017 at 09:52 Vastaa

   Kiitos, oon kyllä siihen itsekin tosi tyytyväinen! <3 Hahahaa hetkellisesti unohdin teidän taiteen :'D