SVANEFORS PUUVILLAMATTO

Meillä on Vekellä myynnissä näitä upeita Svaneforsin paimentolaispuuvillamattoja eri kokoisina. Matto oli minulla kuvauslainassa parisen kuukautta sitten, jolloin nämä kuvatkin on jo otettu. Kauniistihan se meillekin sopisi, mutta koirien takia en voisi meille tätä ajatella.

Valmiissa tuotekuvissa matto näyttää todella kellertävältä, mutta on oikeasti todella kauniin valkoinen, jonka vuoksi se tulee edukseen näissä kuvissa.

Matossa on kaunis salmiakkikuvionti ja maton materiaali on 100% puuvillaa. Meillä on saatavissa mattoa peräti viidessä eri koossa.

Koossa 170cm x 240cm olevat matot ovat olleet tovin ajan loppu, mutta varastot täydentyvät tuonkin koon osalta tämän viikon aikana! Isoimman koon hinta 185,00€! Kipin kapin tämän viikon aikana siis matto-ostoksille!

Aamu on alkanut taas ihanan aurinkoisesti, mahtava viikon alku. Viikonloppuna juhlitiin ystävän 30-vuotissyntymäpäiviä, joten täällä on viikko alkanut hieman väsyneissä merkeissä, mutta eiköhän se tästä. Tsempit muillekin maanantaihin ja uuteen viikkoon!

Katso myös