SUOMEN KOTOISIN KOTI

Oletko jo huomannut Veken sivuilla Suomen kotoisin koti-juhlakisan?

Osallistu juhlakisaan kertomalla millainen on Suomen kotoisin koti ja mikä on sinun lempikalusteesi. Parhaita tarinoita julkaistaan Veke.fi Facebook-sivulla ilman kirjoittajan nimeä.

Osallistu kisaan 10.12.2017 mennessä. Pääpalkintona 10 000€ juhlaseteli! Osallistumaan pääset TÄSTÄ.

Voisin vielä kertoa millainen on minun mielestäni Suomen kotoisin koti.

Kodissa pitää olla hyvä olla. Siellä on ihana olla ja sinne on ihana palata työpäivän tai matkan jälkeen. Kodista pitää huokua lämpö ja rakkaus ja sen pitää olla asukkaansa näköinen. Kotoisuutta itselleni tuovat mieleiset huonekalut ja sisustustavarat, jotka personoivat omaa kotia. Sohvan pitää olla kutsuva ja pehmeä tyynyvuorineen ja torkkupeittoineen, jotta siihen on ihana käperyä. Myös kynttilät luovat ihanaa tunnelmaa ja näin ollen myös kotoisaa tunnelmaa. Mielestäni myös toimiva koti on kotoisa, sillä silloin kaikelle on oma paikkansa. Saunan lämpö ja herkullinen ruoan tuoksu viimeistelevät kotoisan kodin.

Lempikalusteeksi valitsisin ruokapöydän, sillä sen ympärillä vaihdetaan miehen kanssa päivän kuulumiset, kokoonnutaan perheen ja ystävien kanssa viettämään aikaa ja yksinkertaisesti nautitaan hyvästä ruoasta.

Mikä on sinun lempikalusteesi? 🙂

Katso myös