RUOKAILUTILAN UUDISTUNUT ILME

Facebookissa ja Instagramissa jo vilautinkin yhden kuvan uudistuneesta ruokailutilasta. Mainitsin, että osa tuotteista oli vain kuvauslainassa. Tosin nyt näyttää siltä, että vain matto oli kuvauslainassa. Olen joskus suorastaan inhonnut Innoluxin Lokki-valaisinta, mutta nyt olen täysin lovena siihen. Mitä te sanotte, olisiko se tullut meille jäädäkseen?? Mielestäni sopii todella hyvin pöydän kanssa! Kyseessä on Malaga ruokapöytä sekä Rana tuolit. Tuolin jalat menevät kivasti yksiin pöydän sävyn kanssa.

Matto on VM Carpetin Tähkä villamatto. Kaunis kuparin sävyinen Simon jalkavalaisin on todellinen valaisinkaunotar ja tuo kivasti lämpöä ja kontrastia tähän sisustukseen. Lisäsin pöydälle vielä kuparin sävyisen ruukun, joka yhdistyy kivasti valaisimen sävyn kanssa.

Pelkäsin alkuun, että pöytä on liian järeä tähän tilaan, kokoa sillä on kuitenkin reilut 200cm x 100cm, mutta se sopikin kuin nenä päähän. Senkki lähti seinän vierustalta myös uuteen kotiin ja seinälle tilasin kookkaat 70cm x 100cm julisteet.

Jonkinlainen matto kyllä sopisi ruokapöydän alle, mutta halajan jotakin hieman hillitymmän kuvioista ja kooltaankin sen pitäisi olla pienempi.

Mitä mieltä te olette ruokailutilan uudistuksesta? 🙂 Kaikki uudet tuotteet siis työpaikaltani Vekeltä.

P.S. Olethan huomannut, että nimemme on muuttunut Veke.fi? Sivut ovat täysin uudistuneet nimeä myöden ja paljon mielenkiintoista sisältöä on tulossa sivuille. Pysykää kuulolla! 🙂

Katso myös

8 kommenttia

 1. Niinu
  29.9.2017 at 11:00 Vastaa

  Ihana ruokailutila, kertakaikkiaan! Ehdoton kyllä Lokki-valaisimelle! Se on ajaton, upea ja todellakin sopii tuohon kuin nenä päähän. Toi pöytä on niin upea, että se on saatava joskus isompaan kotiin!😍

  • jenni
   3.10.2017 at 12:05 Vastaa

   Kiitos ihana! <3 Kiva kuulla. Uskoisin että Lokki saa luvan muuttaa meille, kokonaisuus on sen verran kiva 🙂

 2. Anna
  2.10.2017 at 10:03 Vastaa

  Muuten tosi kiva, mutta tuo matto on kyllä liian levoton tuohon tilaan.

  • jenni
   3.10.2017 at 12:04 Vastaa

   Kiitos mielipiteestä 🙂 Onhan graafiset matot toki aika voimakkaita, makuasioita 🙂 Minä en näe kokonaisuutta levottomana, vaikkakin halajan tähän myös itse neutraalimpaa mattoa.

 3. katja
  7.10.2017 at 12:31 Vastaa

  Hei!
  Olen ollut lukijasi jo pitkään, pidän paljon kuvista ja diy projekteista 🙂 Olen vain harmillisen huono kommentoimaan..Sinun blogia on todella kiva lukea ja innolla odotan aina uutta postausta, tällä hetkellä odotan kovasti kuvia hääpäivästänne!
  Nyt kun työnantajasi on Veke, niiin käytänpä tilaisuutta ja kyselen hiukan Chabby chic ruokapöydästä..Jos sinulla on kokemusta ko pöydästä?? Mietin että meneekö tuolit sinne pöydän alle kunnolla jos koko on 160cm. Minulla tällä hetkellä niinikään Vekeltä ostettu Venla pöytä 140cm, mutta tuolit jää siinä pöydässä vähän hassusti ulos, ja jalat osuu palkkeihin mitkä on pöydän alla..
  Paikanpäälle kun en pääse ja kuvat sivuilla ei ole kummoiset.
  Olisi ihanaa jos osaat auttaa 🙂

  • jenni
   9.10.2017 at 10:11 Vastaa

   Heippa Katja ja ihanaa että kirjoitit <3 Tulin viestistäsi niin hyvälle tuulelle 🙂 Ihanaa että tykkäät, mahtava kuulla! Ja häistä on tulossa ensi viikolla postausta! 🙂 Itsellä ei ole pöydästä valitettavasti kokemusta, mutta laitoin eteenpäin kyselyä ja sain tällaisen vastauksen: "Tuohon on vaikea sanoa oikein mitään. Riippuu niin tuoleista ja monta tuolia. Pöydässä on noin 40 cm syvyystilaa tuoleille, ennen kuin osuu keskellä olevaan palkkiin." Auttaakohan tuo sinua mitenkään..?

 4. katja
  10.10.2017 at 20:58 Vastaa

  Heipsis!
  Kiitos vastauksesta, kyllä tuo auttaa!
  Olet ihana 🙂
  Odottelen hääpläjäystä :))

  • jenni
   13.10.2017 at 10:39 Vastaa

   Hyvä että auttaa 🙂 Hääpläjäystä on ihan pian tulossaaaaa 😉 <3