MONA KEINUTUOLI

Myös Mona keinutuoli pääsi linssini alle kuvaukseen. Postasin aiemmin, pari viikkoa sitten Lola keinutuolista, siihen pääset tästä. Mona keinutuoli on huomattavasti kookkaampi leveydeltään, joten se tarvii paljon tilaa ympärilleen. Keinutuolin istuinosa on pu-keinonahkaa ja sitä on saatavana valkoisen lisäksi mustana. Keinun jalkaosa on terästä, joka on maalattu mustaksi.

Pikkuruinen jääkarhu tykkää tulla välillä kuvaussessioihin mukaan ja häipyy sitten paikalta… Ei voi sanoa että jälkiä jättämättä… Mutta asiaan jälleen. Keinutuolin kuppimainen istuinosa tuo pesämäistä fiilistä ja siihen onkin mukava käpertyä lukemaan tai vaan keinuttelemaan. Voisin kuvitella, että myös perheen pienimmille tämä on äärimmäisen mieluisa paikka. Keinutuolin jalat tuovat modernia ilmettä ja kepeää vastapainoa kookkaalle istuinosalle.

Tästä pääset tarkastelemaan keinutuolin tarkempia tietoja. Keinutuoli on nyt tarjouksella hintaan 199,00€. Vinkkaan myös tässä samalla, että meillä on todella laaja valikoima paljon muitakin erilaisia keinutuoleja, kannattaa käydä tsekkaamassa! 🙂

Katso myös

4 kommenttia

 1. Sanna
  11.8.2017 at 12:07 Vastaa

  Ihana jääkarhun viuhahdus 😍 todella upea kyllä on tuo keinutuoli. Ihana olisi siinä kirjaa lukea. Ehkä ensi kotiin 🙂

  • jenni
   14.8.2017 at 09:39 Vastaa

   Hihii 🙂 Joo keinu oli kyllä mukava, ehdottomasti hankkimisen arvoinen jos vaan tilaa löytyy riittävästi!

 2. Minna
  6.9.2017 at 12:39 Vastaa

  Mikä ihana maali/tapetti sulla on seinässä? Juuri tuollaista olen etsinyt!

  • jenni
   6.9.2017 at 14:27 Vastaa

   Kyseessä on tapetti 🙂 La Veneziana 2 53130 Vlies Decta, ostettu K-Raudasta 🙂