LEHTIKUOSI

Olen selkeästi hurahtanut lehtiaiheisiin julisteisiin. Julisteilla saa aina aikaan kivaa pientä muutosta ja piristystä. Sijoitin olohuoneeseen kaksi kookasta kehystä, johon laitoin vanhan tekstiaiheisen julisteen sekä uuden Strelitzia Leaf-julisteen.

Kyseessä ovat Desenion julisteet, joiden valikoima on huikea ja valinnan vaikeus yllättää kerta toisensa jälkeen. Desenio myy julisteita eri aihein kuten muoti, kasvit ja mindfulness sekä kauniita, eri sävyin olevia kehyksiä.

Sijoitin myös työhuoneen puolelle kaksi isoa julistetta, oikean puoleinen minulla jo olikin, mutta sen kaveriksi hankin Hellebore Leaf-julisteen. Toimivat todella hyvin keskenään ja erityisesti julisteet mustien kehysten ja sinisen seinän kanssa ovat mielestäni kaunis yhdistelmä.

HUOMIOHUOMIO lukijani, alekoodilla RAKKAUDESTA25 saat 25 % alennusta kaikista julisteista, lukuunottamatta handpicked-merkittyjä julisteita. Koodi on voimassa 8.-10.8.

Julisteostoksille pääset TÄSTÄ.

| Yhteistyössä Desenio |

Katso myös

2 kommenttia

 1. Milla
  8.8.2017 at 15:41 Vastaa

  Voi kuinka ihania tauluja! Täytyypä käydä omat tilaamassa 🙂 Jos saan udella, niin oletko mistä hankkinut työhuoneen betoniruukun ja kasvin? Ovat todella kauniita yhdessä! 🙂

  • jenni
   9.8.2017 at 08:28 Vastaa

   Kiitos Milla! 🙂 Tykkään itsekin kovasti 🙂 Betoniruukku on Granitista tilattu, kasvi oli muistaakseni Jarmix nimisestä verkkokaupasta. Mukavaa että jätit kommenttia, ihanaa päivää sinulle 🙂