K – E – S – Ä

HEI TYYPIT! Miten teidän kesä on mennyt?? KERTOKAA! Tuntuu että kesä on mennyt vauhdilla ja kaikkea mukavaa on kesään mahtunut. Säät ovat olleet melko kehnoja, mikä on hieman latistanut kesäfiilistä. Toivotaan kuitenkin, että kesä jatkuisi vielä elokuun ja etenkin syyskuun alkuun toivon erinomaista säätä. 😉 Hääjuttujen merkein on toki vierähtänyt aikaa ja häihin on enää noin kuukausi! Jotakin viime hetken hääpanikointia on varmasti vielä tännekin tulossa. 😀

Ohessa pieni kooste kuvien muodossa, mitä minun kesääni on mahtunut. Harmillisen vähän on tullut kesällä tartuttua kameraan, mutta tässä kuitenkin jotakin.

TÄÄLLÄ ON NAUTITTU…

Sateen ropinasta ja sen tuomasta, rauhallisesta tunnelmasta

Huumaavan kauniista pioneista

Kesätuulesta

Väiskin kuvaamisesta

Hupaisista ja ihanista hetkistä perheen kesken

Häälaukun löytymisestä

Mukavista, turkoosin värisistä Sprox lenkkareista. Tennarit on suunniteltu hoitoalalla työskenteleville, mutta toimii hyvin myös vapaa-ajan käytössä. Kengät ovat Color4Care nimisestä verkkokaupasta, joka on siis suunnattu hoitoalan ammattilaisille, mutta esimerkiksi kenkävalikoima soveltuu kaikille vapaa-ajan käyttöön. Tennarit saatu blogin kautta.

Mansikoista

Kynttilöistä

Maisemista

Valehtelematta maailman parhaista polttareista niin rakkaiden ja upeiden ystävien ympäröimänä. Sitä tunnetta on todella vaikea selittää, mikä itsellä oli polttariviikonlopun jälkeen. Kuinka kiitollinen on kaikesta, ihan jokaiselle ystävälleen ja erityisesti kaasoilleen, joiden panos on ollut huikea. Sydän pakahtuu onnesta ja kiitollisuudesta. Ystävät ootte kultaa. <3

Asuntomessuista (Messuista tulossa kooste vielä tämän viikon aikana!)

Omasta kodista

Mansikkakakusta
Mimosasta kera mansikoiden ja muiden herkkujen

 Ja erityisesti näistä tyypeistä, mun rakkaista kaasoista. <3 ”Sinä olet yksi niistä ihmisistä, jotka tekevät elämästä paremman, vain olemalla elämässäni.”

Lisäksi täällä on syöty läjäpäin sushia, naurettu vatsat kippurassa, kuunneltu tuntitolkulla ihania kesäbiisejä,  haaveiltu ja suunniteltu uutta kotia ja pidetty sormia ristissä (ja pidetään edelleen), että asiat menevät niinkuin pitää ja saadaan unelmiemme tontti, vietetty rakkaan ystävän häitä, juostu puolimaraton kesän yhtenä harvoista hellepäivistä, laskettu päiviä häämatkaan ja ostettu läjä uusia bikineitä… Nautittu siis ylipäänsä elämästä! Skål elämälle, toivotan kaikkien kesään vielä ihania ja lämpöisiä hetkiä!

Katso myös

4 kommenttia

 1. Ninni
  31.7.2017 at 12:42 Vastaa

  <3 <3 <3 <3 <3

  • jenni
   2.8.2017 at 08:37 Vastaa

   <3

 2. Sanna
  31.7.2017 at 14:53 Vastaa

  Aivan ihania kuvia ja muutenkin ihana kesä ollut tähän asti 😍😍😍

  • jenni
   2.8.2017 at 08:38 Vastaa

   Kiitos! 🙂 Niin on!!! <3 <3