IHAN PIHALLA!

Tänään ollaan taas ihan pihalla ja keskitytään ulkotiloihin ja muutamaan kuvauslainassa olleeseen kesäkalusteeseen.

Sain kuvauslainaan nojatuolin sekä kaksi riippukeinua. Säänkestävistä materiaaleista valmistettu Envy Eva nojatuoli. Tyylikkään muotokielen ja kauniit materiaalit omaava nojatuoli on valmistettu metallista, istuinosa on aidon rottingin näköistä muovirottinkia. Siro ja linjakas ulkomuoto, ja mikä parasta – tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten vältyt kasaamiselta.

Tuoli on miellyttävän syvä, joten siinä istuu mukavasti. Tuoliin mahtuu hyvin koristetyyny jos toinenkin tai sitä voi pehmittää myös esimerkiksi taljan avulla tarpeen vaatiessa.

Tuoli soveltuu niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Tuoli on kevyt ja helppo siirrellä, mutta kuitenkin tukeva ja ryhdikäs. Tuoli soveltuu vaikka mihin meillä kotonakin, työhuoneeseen, eteiseen, tänne ulos… Tuoli tosiaan tuli kuvauslainaan, mutta hyvin vahvasti olen sitä mieltä, että se meille pysyvästi jää.

Minulle tuli kuvauslainaan myös upea Heinä riippukeinu valkoisena ja mustana. En ollut aiemmin testannut riippukeinuja ja voi kuinka täydellisen mukava niissä on olla. Siinä todellakin rentoutuu ja haluaa vain keinutella hiljalleen ja kuunnella luontoa.

Heinä riippukeinu on valmistettu teräksestä ja polyrottingista. Se on helppo pitää puhtaana. Istuinkorkeutta voi säätää helposti kettingin avulla. Pehmusteet ovat mukavat ja muhkeat, jotka kiinnitetään naruilla takapuolelta.

Kesäkalustevalikoimamme päivittyy tiuhaan tahtiin, joten kannattaa tsekkailla valikoimaa säännöllisesti! Sieltä löytyy monipuolisesti kaikkea kivaa. 🙂

Katso myös

4 kommenttia

 1. Jonna
  24.5.2017 at 10:47 Vastaa

  En malta odottaa, että toi riippukeinu tulee meille!😄

  • jenni
   26.5.2017 at 09:55 Vastaa

   Uskon, se on IHANA! <3 🙂

 2. Niinu
  24.5.2017 at 12:59 Vastaa

  Ihanat tuotteet ja superkauniit kuvat! Hetken jo olin sitä mieltä että on toi parveke ihan riittävä, mutta ei, kyllä joku terassi on saatava 😀

  • jenni
   26.5.2017 at 09:54 Vastaa

   Hahaaa voi ei 🙂 Mutta parvekkeesta tulee superihana ja sitten myöhemmin on terden aika.. <3