HAMAM – KÄYTTÖKOKEMUKSIA

Lupasin tulla kertomaan teille Hamam-pyyhkeiden käyttökokemuksia. Joten, täältä pesee! Tai pyyhkii! Aiempaan pyyhkeistä kertovaan postaukseen pääset tästä.

Täytyy myöntää, että aluksi minusta tuntui siltä, että kuivasin ja pyyhin itseäni torkkupeittoon. Nopesti kuitenkin totuin uuden tyyppiseen pyyhkeeseen. Hamam-pyyhe on ihanan iso, joten pinta-alaa, johon kuivata, on tavallista enemmän. Lisäksi siihen on ihana kietoutua saunan ja suihkun jälkeen ja mennä ulos vilvoittelemaan.

Pesin pyyhkeet kolme kertaa ennen käyttöä. Alkuun pesin ne kahteen kertaan, mutta kuivatessa pyyhkeestä irtosi pientä putua, jonka vuoksi pesin ne vielä kerran, jonka jälkeen ongelmaa ei enää ollut.

Pyyhe on todella kätevä rannalla, sillä se kuivuu nopeasti. Lisäksi sen saa pakattua pieneen tilaan. Pyyhe on myös kiva vetää harteilleen kesäisen illan viiletessä, eli käy oivallisesti myös siihen käyttötarkoitukseen. Edelleen myös viehätyn pyyhkeiden kuoseista ja väreistä!

Minulla onkin ilo kertoa teille, että saatte Hamam pyyhkeistä ja seteistä  -10% alennuksen koodilla RSLAVLIA. Tarjous on voimassa kesäkuun loppuun asti. Lavlian verkkokauppaan ja Hamam-pyyhkeiden valtakuntaan pääset tästä. Shoppailun iloa, toivotaan paljon aurinkoisia rantapäiviä!

| Yhteistyössä Lavlia |

Katso myös

6 kommenttia

 1. Jonna
  29.5.2017 at 10:32 Vastaa

  Ihania kuvia!

  • jenni
   29.5.2017 at 10:55 Vastaa

   Kiitos paljon! <3 🙂

 2. Sanna
  30.5.2017 at 08:15 Vastaa

  Upeat värit näissä kuvissa! 😍

  • jenni
   30.5.2017 at 08:20 Vastaa

   Kiitos! <3 Ja ihana malli 😉

 3. Riikka
  31.5.2017 at 11:53 Vastaa

  Siis vau!! Tajusin vasta kommenteista, että oot itse ottanut/ toteuttanut nää kuvat ja toimit vielä mallinakin?? 😍 Todella kaunista! 😍

  • jenni
   31.5.2017 at 12:04 Vastaa

   Kiitos! <3 🙂 Nää onnistui kyllä hyvin ja sain vangittua sen kesäfiiliksen näihin, mitä halusinkin. 🙂 Ja Sanna toimi mallina. 😉