DIY: SÄNGYNPÄÄTY

Sängynpääty on vilahtanut blogissa jo varmaan useampaankin kertaan, mutta otetaan se nyt lähempään tarkasteluun.

15

Pääty tehtiin taas itse, pääpiirteittäin samalla tavalla kuin aiemminkin. Aiempaan päätypostaukseen pääset TÄSTÄ. En siis ala tekovaiheista enempää puhumaan eikä tekovaiheista tällä kertaa kuvia olisi ollutkaan.

1Tällä kertaa kankaaksi valikoitui Eurokankaan NIGHTSHIFT-kangas. Kangas on 100% polyesteriä.  Väri on mielestäni harmaanruskea. Pinta on hohtava ja näyttää eri valossa hieman eri sävyiseltä. Hohtavuus tekee kankaasta ylellisen. Kuva kankaasta Eurokankaan sivuilta.

Napit löysin Polinka-nimisestä verkkokaupasta. Napit ovat hopeat ja niissä on kauniit reunukset. Napit viimeistelevät päädyn kauniisti. Kuva napeista Polinkan sivuilta.

16

Päätyyn kiinnitimme nappeja yhteensä 17 kpl. Tällä kertaa ne sijoittuivat hieman lähemmin toisiaan ja alaosaan ei laitettu nappeja lainkaan, sillä tyynyt peittävät joka tapauksessa aina päädyn alaosan.

17

7 Olen oikein tyytyväinen uuteen päätyyn. Suuritöinen, mutta oli taas vaivan väärti. Seuraavassa postauksessa lähempään tarkasteluun otetaan makuuhuoneen verhot.

Katso myös

4 kommenttia

 1. Sanna
  8.3.2016 at 13:21 Vastaa

  On se vaan niin upea!! Napit sopii kyllä hyvin juuri noin lähekkäin. 🙂

  • jenni
   8.3.2016 at 20:25 Vastaa

   Kiitos! <3 Niin sopii kyllä tosi hyvin 🙂

 2. Jussi
  18.10.2016 at 12:20 Vastaa

  Hyvännäköinen on. Hyvä aihe tuo sängynpäädyn diy. Olen itsekin suunnitellut erilaisia päätyvaihtoehtoja mutta en ole osannut päättää että minkälaista alkaisin väsäämään. Hauska nähdä että joku sellaisen tehnyt itse onnistuneella lopputuloksella.

  • jenni
   18.10.2016 at 15:53 Vastaa

   Kiitos paljon! 🙂 Omatekemät päädyt on kyllä parhaita siksi että saa juuri sellaisen kuin haluaa. Vaikka kova työ noissa on. Eräs toisenlainen päätykin on mielessä, ehkä sen toteutus sitten parin vuoden päästä 😀